Mooie ontwerpen die aansluiten bij uw wensen

Ontwerpen voor lasergravures

Op gebied van ontwerpen zijn wij heel veelzijdig, van getekende patronen, schetsen op papier tot foto’s, alle artwork kunnen we vectoriseren of digitaliseren.
Na het maken van het vectorbestand is jouw artwork klaar om te gebruiken voor het laser graveren.

Naast het graveren van je ontwerp kan je deze vector ook inzetten voor het lasersnijden van diverse materialen zoals hout of plexiglas, hierdoor kan je deze gebruiken om bijvoorbeeld een ornament voor tegen je wand te maken.

Om te lasergraven of lasersnijden hebben we schaalbare vectorillustraties nodig in een .AI-, .EPS- of .SVG-bestandsindeling.

Het verschil tussen een vectorafbeelding en een rasterafbeelding is dat een rasterafbeelding pixelachtig wordt wanneer deze wordt geschaald.
Een vectorafbeelding maakt geen gebruik van pixels, dit betekent dat vectorafbeeldingen oneindig groter of kleiner gemaakt kunnen worden zonder verlies van resolutie.

Heb je geen vector?
Geen zorgen, stuur ons het grootste resolutiebestand dat je hebt en we zullen het vectoriseren (min. 1200px), houd er rekening mee dat er toeslagen van toepassing kunnen zijn.

Vector afbeelding

Raster afbeelding

Ontwerpen op maat

Om jouw artwork of illustratie op maat te maken, maken we gebruik van verschillende technieken.

Wanneer wij een ontwerp op maat maken, ontvang je van ons een mockup, dit is een grafische voorstelling om je een idee te geven van het eindresultaat.
Nadat je akkoord bent met de mockup gaan we over tot het aanbrengen van dit ontwerp op het product dat u wilt laten personaliseren.

Samen zetten we een mooi design neer dat aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Meer info over ontwerpen kan je vinden op de website van 13thFool.

3D Ontwerp en print

Wij transformeren jouw idee naar een accuraat en printklaar 3D ontwerp.

Van prototypes tot eenmalige stukken of seriewerk, wij helpen je graag verder!

Wij kunnen uw ontwerp 3D printen zodat uw idee werkelijkheid wordt, zo wordt uw digitale 3D model omgezet in een fysiek en tastbaar object!

Neem contact met ons op voor meer informatie over 3D ontwerpen en 3D printen.

Bestanden die door Shapr zijn aangemaakt

Indien we iets vectorieel of 3D ontwerpen blijft het bestand in ons bezit, wens je deze ook te gebruiken voor andere projecten, dan kan je deze opvragen tegen een meerprijs.

Voor verdere vragen of een vrijblijvende offerte kan je ons altijd contacteren, wij denken graag met je mee.