Extreem nauwkeurige lasermarkering

Lasergraveren

Breng een ontwerp helemaal tot leven met lasergravures.

Graveren van een logo, naam, callsign, patroon of textuur, het kan allemaal!

Laser graveren is uiterst nauwkeurig en onuitwisbaar, deze permanente markeringen worden gemaakt door een deeltje van het oppervlak weg te halen.

Deze veelzijdige methode voor het markeren van onderdelen kan op vrijwel elk materiaal worden toegepast.

Enkele voorbeelden hiervan zijn: RVS, kunststof, rubber, hout, glas, spiegels, inox en uiteraard ook op voorwerpen met een Cerakote coating.

Daarom bieden wij ook Klean Kanteen producten aan op onze webshop, deze high-end producten geven ons de mogelijkheid om volledig te personaliseren!

Met onze opstelling voor roterende lasergravure kan je artwork op de voorkant, de achterkant of helemaal rond de fles worden geplaatst!

Graveren van logo tot textuur

De laser technologie overkomt de hardheid van het product en laat toe een fijne markering te maken op een hoge snelheid, alsook kan het afgewerkte stuk geen beschadigingen oplopen doormiddel van een machinale bewerking.

Laser graveren is geschikt voor allerhande projecten, van een simpele esthetische gravure zoals een logo of een naam tot het harde graveer werk om het verkrijgen van bijvoorbeeld textuur.

Bijkomstig wordt er geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen zoals solventen, inkten of andere chemische producten en is daarom een economische en milieuvriendelijke optie.

Om te lasergraven of lasersnijden hebben we schaalbare vectorillustraties nodig in een .AI-, .EPS- of .SVG-bestandsindeling.

Mogelijkheden en beperkingen

Enkel zwart/wit afbeeldingen zijn mogelijk, daar de laser geen kleur kan onderscheiden.

Deze dienen te allen tijden aangeleverd te worden in een vector bestandsformaat en niet als rasterafbeelding, meer info over deze bestandsformaten vind je hier.

Door het hanteren van verschillende techieken kunnen we eventueel wel kleur bekomen met lasergravures.
Contacteer ons omtrent de mogelijkheden.

Laser markeren kan worden toegepast voor allerhande resultaten te bekomen, van plaatjes voor huisnummers of naambordjes, sierraden en geschenken tot motoronderdelen en industriële toepassingen.

Hou wel rekening met het materiaal, elk materiaal is verschillend en kan anders reageren op de laser.
Het type materiaal kan ook een verschil in kost betekenen.

Contacteer ons indien je een project met lasergravures wil starten, wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.